Koerden vragen steun van Fryslân bij bescherming tegen Turkse overheersing

On Wednesday 30 October I was the main guest at IepenUP Live, a regional TV program in the province of Fryslân in the north of the Netherlands. The good thing was, I was not the only guest but joined stage with Sherin Seyda and with film maker Beri Shalmashi. Check this link to watch and listen! In Dutch.

1 reply
  1. Nia
    Nia says:

    Nog geen! of heel weinig vrienden voor de koerden in deze wereld, maar wel alleen de bergen, want koerden zijn een folk zonder eigen staat en zonder eigen vertegenwoordigers in de VN. Dus kan iedere land ze verraaden en hen onderdruk zitten. Turkije een rasistische pro- Hitler edologie land maar ook NAVO- lid en Europa hebben Turkije opgericht en dfirkt na de Arminan genocide.

Comments are closed.