Zou je meer willen halen uit onderhandelingen met kranten, tijdschriften en andere opdrachtgevers? Heb je het gevoel dat je jezelf te goedkoop verkoopt? Freelance journalisten nemen soms genoegen met schamele vergoedingen omdat ze graag voor die bepaalde opdrachtgever willen werken of omdat ‘er gewoon geen budget is’. Of omdat ze denken dat ze niet meer waard zijn.

Deze workshop laat je ontdekken waar je journalistieke kracht ligt en welke marktwaarde daarbij hoort. Weet wat jij een opdrachtgever precies te bieden hebt en het onderhandelen gaat als vanzelf! Met welk bod sla je krant of tijdschrift om de oren, zodat hij of zij dat krappe budget of dat vaste honorarium vergeet en je een reële prijs betaalt? En welke blokkades zitten er eigenlijk in jezelf waardoor onderhandelen soms zo moeilijk lijkt?

Heb je zin in een dag discussie met vakgenoten? Sta je open voor een eerlijk gesprek over prijzen en uurtarieven? En snak je naar wat praktische oefeningen om te ontdekken wat jou een betere journalist maakt dan al die andere, zodat je daarmee sterk de onderhandelingen voor een beter honorarium in kunt? En wil je óók weten wat de beste ‘trucjes’ zijn om het onderhandelingsgesprek naar jouw hand te zetten? Geef je dan op voor Scherper onderhandelen!

Datum: najaar 2019 (precieze datum nog niet bekend). Wil je een seintje zodra de datum bekend is? Geef je dan op voor de Nieuwsbrief.

Plaats: Utrecht centrum.

Prijs: €365,-, inclusief lunch en koffie/thee.

Wil je meer informatie? Mail mij dan via f.geerdink@gmail.com!

Meteen aanmelden? Ga hieronder je gang!

Deze workshop is zo’n vijftien jaar geleden tot stand gekomen in samenwerking met Karina Meerman.

Het verschuldigde bedrag van € 365,- graag overmaken op IBAN NL37 INGB 0006521149, t.n.v. F.H. Geerdink te Hengelo, onder vermelding van ‘Scherper onderhandelen’.

Bevestiging deelname volgt na betaling. Dan volgt ook meer info over precieze plaats en tijd.

Een factuur voor je administratie krijg je op de workshopdag zelf.

Kostenloos annuleren kan tot één week voor de workshop. Wie daarna annuleert, krijgt geen geld terug, maar kan wel een ander in zijn/haar plaats laten deelnemen.