Freelancen in het buitenland

Correspondenten, dat zijn al lang niet meer de meest ervaren journalisten op een krantenredactie die na jaren trouwe dienst met een mooie post in het buitenland worden vereerd. De nieuwe correspondent is een freelancer. Of beter gezegd: een journalistiek ondernemer, die de media op de voet volgt en precies weet waar en waarmee hij vandaag en morgen zijn geld gaat verdienen.

Klinkt goed. Maar hoe doe je dat? Welk land leent zich voor zo’n vrij correspondentenbestaan, en waarom? Hoe begin je, hoe bouw je een netwerk op, hoe verzin je verhalen voor steeds weer andere en steeds weer nieuwe media? Is Nederland je voornaamste markt, of kijk je verder dan dat?

Deze workshop is geschikt voor zowel twijfelaars als journalisten die al hebben besloten binnenkort ergens als correspondent aan de slag te gaan. Laat je inspireren op deze intensieve en actieve dag vol eye openers!

Datum: nog niet bekend, maar ergens eind 2017. Wil je op de hoogte worden gehouden van de volgende data? Geef je dan op voor de Nieuwsbrief.

Plaats: Utrecht centrum.

Prijs: € 345,-, inclusief koffie/thee en lunch.

Wil je meer informatie? Mail mij dan via f.geerdink@gmail.com!

Meteen aanmelden? Ga hieronder je gang!

Het verschuldigde bedrag van € 345,- graag overmaken op IBAN NL37INGB0006521149, t.n.v. F.H. Geerdink te Hengelo, onder vermelding van ‘Freelancen in het buitenland’.

Bevestiging deelname volgt na betaling. Dan volgt ook meer info over precieze plaats en tijd.

Een factuur voor je administratie krijg je op de workshopdag zelf.

Kostenloos annuleren kan tot één week voor de workshop. Wie daarna annuleert, krijgt geen geld terug, maar kan wel een ander in zijn/haar plaats laten deelnemen.