Met ‘een onderwerp’ voor een artikel kom je niet binnen bij een krant of tijdschrift. Een ‘onderwerp’ kun je immers op vele manieren invullen. De kunst is dus om van een ‘onderwerp’ een ‘idee’ te maken, met een duidelijke vorm en invalshoek.

In je eentje achter je bureau valt dat vaak niet mee. Hoe kom je los van je vaste denkpatronen? Hoe kom je tot verrassende ideeën waarmee je opdrachtgevers hebberig maakt? Dat leer je tijdens deze workshop. Met een béétje theorie en véél praktijk.

Deelnemers aan deze workshop gaan naar huis met een lijst ideeën waarmee ze zó de boer op kunnen. Bij elkaar gesprokkeld in een flitsende sessie van een uurtje of vier, met verrassende oefeningen.

Datum: najaar 2019. Kun je dan niet en wil je op de hoogte blijven van toekomstige workshops? Geef je dan op voor de Nieuwsbrief!

Plaats: Utrecht centrum.

Prijs: € 99,- (ex BTW), inclusief koffie/thee en iets te eten tussendoor.

Wil je meer informatie? Mail mij dan via f.geerdink@gmail.com!

Het verschuldigde bedrag van € 119,79 (€ 99,- plus € 20,79 BTW) graag overmaken op IBAN NL37 INGB 0006521149, t.n.v. F.H. Geerdink te Hengelo, onder vermelding van ‘Creatief denken’.

Bevestiging deelname volgt na betaling. Dan volgt ook meer info over precieze plaats en tijd.

Een factuur voor je administratie krijg je op de workshopdag zelf.

Kostenloos annuleren kan tot één week voor de workshop. Wie daarna annuleert, krijgt geen geld terug, maar kan wel een ander in zijn/haar plaats laten deelnemen.