Hoe de burgemeestersverkiezing in Istanbul de Koerdische kwestie op de spits drijft

Door de Koerden gunstig te stemmen, zou Erdogan de hernieuwde stembusgang in Istanbul aanstaande zondag in zijn voordeel kunnen beslissen, denken sommigen. Daarom zou hij de isolatie van de Koerdische leider Öcalan hebben doorbroken. Maar waarom is Erdogan dan tegelijkertijd een offensief begonnen tegen de PKK-strijders in het noorden van Irak?

Lees verder op de site van Vrij Nederland!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Beste mensen, het verhaal dat ik eergisteren op mijn site zette bevatte een link naar Vrij Nederland maar het stond achter een betaalmuur. ik heb nu de link aangepast en het artikel is nu zonder betaalmuur te lezen! Klik hier naar de pagina met de nu aangepaste link! […]

Comments are closed.