Beginnend journalist, censureer jezelf!

I have published on Frontaal Naakt before, but as of 1 October 2018, I will regulary contribute to this independent Dutch website. Frontaal Naakt relentlessly takes a principled stance against racism, seksism, sloppy journalism and other evils of our times.
The columns will appear in English on my channel at ByLine – soon!

In my first contribution, I give some advice to young journalists who are about to enter the profession. That’s not boring, that’s sharp!

(from the column)
Zelf doe ik nooit aan zelfcensuur. Bijna dertig jaar in de journalistiek maar ik heb nog nooit iets niet geschreven, een woord niet gebruikt of een interview niet gedaan omdat ik bang was te worden weggezet als wat dan ook. En geloof me, als journalist in Turkije en Koerdistan heb ik reden te over gehad dat wél te doen. Continue reading at Frontaal Naakt!