Workshop Freelancen in het Buitenland!

Het is weer zover: op donderdag 6 september geef ik de workshop Freelancen in het Buitenland. Er is nog plek! Klik hier voor alle informatie.

Leer het van de beste! Ja, ik zeg het gewoon zelf, want van freelance correspondent zijn weet ik inmiddels álles. Niet alleen over de journalistieke inhoud, maar ook over het ondernemerschap dat er onlosmakelijk bijhoort.

In de tien jaar dat ik als correspondent in Turkije werkte, publiceerde ik in de meest uiteenlopende bladen: van Viva, Flair, Elle en Jan tot HP/De Tijd, Volkskrant Magazine, Groene Amsterdammer, Wordt Vervolgd, Opzij en the Independent, Al-Monitor, BBC, VRT en NPO. Kortom: noem maar een titel en er stond een Turkije-stuk van me in. Daarnaast schreef ik (bijdrages voor) verschillende boeken.

Dus, wil je worden geïnspireerd en geïnformeerd? Wil je volgen in het voetspoor van mensen die in de afgelopen jaren deze workshop óók volgden en hun koffers daadwerkelijk pakten? Er is nog plek op 6 september! Meld je aan voor de workshop in Utrecht!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s